Misija i vizija tvrtke

Misija

 

Stvarati kupce nudeći im visokokvalitetne proizvode po najnižoj mogućoj cijeni.

Naša stalna usmjerenost na razvoj, proizvodnju i prodaju sigurnih i inovativnih proizvoda visoke nutritivne vrijednosti udružena je i sa postizanjem najbolje moguće kvalitete: zasnovanog na racionalnom odnosu prihoda i uloženih sredstava.

Naš cilj je da omogućimo ostvarenje profita svim zainteresiranim stranama – pritom zadržavajući i jačajući vodeću poziciju naše kompanije na tržištu.

 

Poslovanjem u skladu s principima održivosti i odgovornosti nastojimo osigurati ne samo dugoročnu stabilnost našeg poslovanja, već i dobrobit za cjelokupnu društvenu zajednicu.

 

Radimo sa stavom da potrošačima ne donosimo samo proizvode, već s njima nastojimo podijeliti svu našu ljubav i strast koje ulažemo u razvoj i plasman proizvoda na tržištu.

Vizija

Postati  najbolji distributer krumpirovog čipsa različitih okusa  na području cijele Europe, standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim dijelovima poslovanja. Biti kupcima prvi izbor pri odabiru proizvoda od krumpira, onima koji traže posao poželjan poslodavac, ostalim poslovnim subjektima partner na kojeg se mogu osloniti i kompanija koja brine o očuvanju prirodnog okoliša.